Skyttekungen förlänger med Strängnäs FC

0

Strängnäs FC som är nykomlingar i den högsta ligan denna säsongen har fått en mycket viktig signatur på plats inför säsongen 18/19. Det handlar om fjolårets skyttekung, Adnan Cirak som har valt att förlänga sitt kontrakt över den kommande säsongen. Cirak gjorde makalösa 35 poäng på endast sex spelade matcher förgående säsong och han var en stor anledning till att klubben tog steget upp till SFL.

LÄS OCKSÅ: Han blev första att förlänga med Strängnäs

Två personer som är mycket nöjda över att poängkungen är kvar i klubben är sportchefen Edin Skorupan samt tränaren Mikael Hedlund.

– Adnan är en spelare som kommer betyda väldigt mycket för oss. Ger Adnan futsalen en ärlig chans så kommer vi att innan säsongen är slut ha sett honom debutera för landslaget, säger sportchef Edin Skorupan till klubbens hemsida.

Tränaren Mikael Hedlund fortsätter att berätta kring förlängningen av Adnan:

– Jag är mycket glad att Adnan blir kvar hos oss. Han visade prov på att han var en poängmaskinen föregående säsong och sådana spelare är mycket viktiga. Han är en stor och stark pivot som är jobbig att möta. Han hamnar ofta rätt då han har bra blick för spelet vilket gör att han kommer till bra lägen eller så sätter han sina medspelare i bra lägen.