Duo förlänger med Torslanda IK

Tidigare under veckan landande Torslanda IK en viktig pusselbit när tränaren Fredrik Augustin förlängde sitt kontrakt, något som Futsalmagasinet har uppmärksammat. 

Nu har Torslanda även lyckats låsa upp John Sallhag och Victor Edvardsen som blir klubben trogen i vinter. Edvardsen noterades för 13 mål i SFL Södra förra säsongen.

Fredrik Augustin fortsätter leda Torslanda: ”Tror på en bra placering”

På klubbens hemsida berättar Edvardsen om sina förväntningar på säsongen som kommer.

– Att vinna så många matcher som möjligt är mina förväntningar och att vi ställer högre krav på varandra, nu är det mer på allvar än någonsin! så är man inte redo att ge 100% för TIK har man inte där att göra.

John Sallhag som också har förlängt kom förra säsongen tillbaka från en korsbadskada, och vägen tillbaka till formen har varit tuff. 

– Kände väl inte att jag gjorde varken mig själv eller laget rättvisa. Tufft att komma tillbaka direkt på nivån som SFL faktiskt håller, säger han och fortsätter om säsongens förhoppningar:

– Stora, en fotbollssäsong i benen och kunnat träna utan direkta bakslag. Så förhoppningsvis kan jag plocka upp spelet som det såg utan innan skadad. Ska bli fruktansvärt roligt att sparka igång igen.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img