Andreas Haglund förlänger med Torslanda

Torslanda IK och dess sportsliga ledning fortsätter att lägga pusselbitarna till den trupp som ska representera föreningen i SFL denna säsong.

Efter att Erik Johannesen nyligen förlängt så står det klart att nästa spelare som stannar i Torslanda blir Andreas Haglund.

Haglund är trotjänaren som har tillhört Torslanda/Avenyn i många år. Han är också känd för sina soloruscher och sitt fysiska spel, något som publiken kommer att få njuta av även denna säsong.

På Torslandas hemsida berättar Haglund att han inte är nöjd med förra säsongen, där skador spelade en central roll för hans del.

– Jag hade en säsong där skadorna och skavankerna avlöste varandra. Något som satte stopp för toppformen, säger Haglund som hoppas kunna göra en bättre säsong i höst och vinter:

– Förväntningarna är stora inför den här säsongen. Så länge truppen håller sig intakt utan skador och avstängningar så har vi alltid goda möjligheter att gå riktigt bra. Detta är helt avgörande för om vi blir ett topplag eller ett bottenlag.

LÄS ÄVEN: Fredrik Augustin fortsätter om tränare i Torslanda IK

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img