Två nya spelare kritar på för Örebro

0

Förra veckan var Örebro FC aktiva när det kom till att presentera nyförvärv. Trion Anel Coralic och bröderna Ahmad och Hussein Fawaz bytte ÖSK Futsal mot ÖFC.

Under helgens gång så har klubben inte legat på latsidan utan presenterat ytterligen två spelare till årets trupp. Spelarna det handlar om är Tobias Boström och Paul Balkstedt.

LÄS OCKSÅ: Landslagsspelare till ÖFC

Boström som kommer från Latorp IF har mött Örebro FC flera gånger på planen, och för han var det inget svårt val att gå till ÖFC.

– Bästa klubben i staden, så valet var enkelt. Ett bra gäng med många duktiga spelare och seriöst runtom laget där alla siktar mot samma mål, säger han till klubbens hemsida. Han fortsätter med att gissa vart laget kommer att tillhöra i serien:

– Toppen av SFL, med truppen vi har och bredden så kommer detta lag vara svårstoppat!

Det andra nyförvärvet är ett rutinerat sådant. Balkstedt har tidigare gjort tre säsonger i SFL, då med ÖSK Futsal. Nu blir det en fjärde säsong fast med ÖFC som han också provspelade med under Nordic cup.

– Kul. Har följt klubben sen starten och har sett resan man gjort till att bli en av Sveriges främsta futsalföreningar. Så när jag fick frågan var beslutet inte särskilt svårt. Det är ett skönt gäng med många karaktärer som vill mycket, säger Balkstedt.