Tobias Haglund fortsätter i Torslanda

0

I måndags gick Torslanda IK ut med nyheten att trotjänaren Andreas Haglund fortsätter ännu en säsong, men han blir inte ensam i truppen med det efternamnet. Nu har även brodern Tobias förlängt.

Likt Andreas så noterades Tobias för sex mål i SFL Södra föregående säsong, en säsong som han är nöjd med.

– Jag är över det stora hela nöjd med förra säsongen, ökade min poängskörd, spelade alla matcher utan en, höll mig skadefri. Tyvärr så orkade vi inte i slutet av säsongen som gjorde att vi inte orkade till slutspel tillslut, säger han till Torslandas hemsida.

Han delar också med sig om sina förhoppningar på den kommande säsongen.

– Jag hoppas att vi får ihop det bra i år, krävs väldigt mycket mer i år än förra säsongen med mer matcher och längre resor. Tror mycket på våra unga spelare som kommer få mer speltid iår. Förväntar mig att vi bygger vidare på bra lagsammanhållning och alltid ge allt, då kan vi räcka långt.