ÖSK Futsal testar division 1-spelare under Örebro Open

På fredag startar den tredje upplagan av Örebro Open Futsal Cup. Hemmaklubben ÖSK Futsal öppnar turneringen mot Sporting Clube de Sáo Tomé från afrikanska Sáo Tomé, och de gör detta med ett nytt ansikte i truppen.

ÖSK Futsal har nämligen valt att plocka in en provspelare inför turneringen, och man har vänt sig till division 1-klubben Elastico FC. Spelaren som får chansen är Shadi Ibrahim.

– Elastico Futsal Club kommer alltid se till spelarens bästa och aldrig någonsin tvinga kvar någon. Vi kommer alltid i slutet av dagen vilja spelarens bästa, får de en chans att provspela för ett lag i högstaligan så står vi absolut inte i vägen för någon, skriver Elastico på sin hemsida om utlånet.

LÄS ÄVEN: ÖSK Futsal har fått klart sitt damlag

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img