Besvikelsen stor i IFK-lägret efter tunga avslutet: ”En katastrof”

0

Mostar chockade IFK Uddevalla Futsal i inledningen av den sista gruppspelsmatchen under lördagen, och tog snabbt kommandot via en 2–0-ledning.

IFK kunde dock både komma ikapp och ta ledningen. Till pausvilan gick man med gott självförtroende och ledning 3–2. Inte blev det sämre heller när 4–2 kom i början av den andra halvleken.

Men sedan rasade allt, och man föll med hela 8–4.

LÄS MER: IFK tappade ledning till storförlust

– Jag vet inte om folk trodde att vi hade vunnit? Vi blev för bekväma och gjorde för enkla misstag när vi skulle dödat matchen, säger Albert Hiseni till Bohusläningen.

Kristian Legiec instämmer, och hade efter matchen inte riktigt förstått vad som egentligen hände.

– En besvikelse och katastrof. Jag måste kolla på videon vad det var som hände. Alla verkade förvirrade och de som kommer in från bänken måste veta vad de ska göra. Vi har spelat ett tag nu och mött bra spelare förut. Vi har för mycket respekt, vågar inte spela vårt spel och jag vet inte varför.

Resultatet gjorde att IFK, som var på väg att ta andraplatsen i tabellen, slutade sist i gruppen.

– Det är surt. Vi ledde och tappade, därför hamnar vi sist i tabellen när vi borde blivit tvåa. De ska inte göra åtta mål på oss och jag är väldigt besviken, säger Hiseni.

– Jag får komma hem och tänka igenom hela veckan, då är det nog lärorikt. Om vi vinner SFL – som vi ska göra med det här laget – så får vi se nästa år om vi har lärt oss något, avslutar Legiec.