Alfredssons känslosamma inlägg efter sista matchen: ”Kärleken till er är obeskrivlig”

Ni vet historien vid det här laget. Mikael Alfredsson, som numera är ett erkänt tränarnamn i SFL, ställde upp när hans kära IFK Uddevalla Futsal stod utan tränare inför Champions League hemma i Agnebergshallen.

Han fanns även med under CL-fortsättningen på Cypern under den föregående veckan, där IFK vann en match och förlorade två. Men efter uttåget var hans uppdrag färdigt. En resa som pågått under så många år var nu helt färdig. Han hade bestämt sig innan. Det finns ingen möjlighet att fortsätta som huvudtränare under hela SFL-säsongen. Tiden räcker inte till, helt enkelt.

LÄS OCKSÅ: Futsaloraklet tippar SFL

Och efter FC Mostar-matchen i lördags insåg Alfredsson att det var sista matchen med gänget, och via ett känslosamt inlägg på Facebook försökte han sammanfatta sina tankar.

”Efter slutsignalen igår så var det två enormt starka känslor som utspela samtidigt i kroppen och det var ledsamhet och glädje. Dessa två känslor gjorde mig stum och det är något som jag aldrig har vart med om innan!”, skriver han bland annat.

Hela inlägget kan du läsa som helhet nedan:

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img