Nacka Juniors förstärker inför säsongsstarten

Med mindre än en vecka kvar till säsongsstarten av SFL 2018/19 bekräftar Nacka Juniors Futsal en förstärkning. Denna gång är det Arsalan Ashtari som presenteras av Kozicas mannar.

Ashtari gör i och med övergången sin debut i SFL till denna säsong. Inom fotbollskretsar är han desto mer känd då han tidigare representerat klubbar som Tyresö FF och Vasalund IF, innan hans nuvarande klubb FOC Farsta. 

LÄS OCKSÅ: Nacka besegrade Söder Futsal – se höjdpunkterna

Tränare Eldin Kozica välkomnar nyförvärvet med öppna armar. 

– Jag är väldigt glad att vi kunnat knyta till oss Arsi. Det är en spelare med väldigt stor potential, då han besitter otroligt fina spetsegenskaper. I och med att Arsi är ny inom futsalen är det viktigt att vi har tålamod med honom, men jag är övertygad om att han redan från start kommer att bidra till laget, säger Kozica om sin nya pivot till Nacka Juniors Futsals Facebook-sida.

Ashtari har redan presenterat sig i Nacka-tröjan, då han mot konkurrenten Falcao Futsal Club hann med att både debutera och göra sitt första mål.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img