Positiva miner i Norrköping trots förlust: ”Mot andra lag kommer det här räcka”

Norrköping Futsalklubb har tappat flera stora namn inför årets säsong av SFL, däribland fjolårets storskytt Ignatius Malki. Men enligt kapten Patrick Ayala har de blivit tajtare som grupp.

Premiären i SFL blev en riktig käftsmäll. Djurgården körde över laget med klara 10–2.

Under onsdagen var det dags för omgång 2, och ett på pappret ännu starkare motstånd stod på andra sidan: Fjolårets silvermedaljör Örebro FC.

ÖFC vann matchen med 3–1, men Muffe Bajraktarevic, tränare i Norrköping, ser matchen som stora steg framåt från den jobbiga premiärmatchen.

– Det var en bra insats från vår sida. Vi började de första tio minuterna lite ensligt, men så fort vi släppte på nervknutarna och i slutet på första tycker jag vi är det bättre laget och i andra tycker jag det är vi som för spelet, säger Bajrakterevic till NT och fortsätter:

– Tyvärr har vi en eller två riktigt bra chanser som vi inte riktigt gör mål på, så summa summarum så är det att grabbarna måste göra mål på chanserna.

LÄS OCKSÅ: Dubbla återbud till landslaget

Laget står fortsatt på noll poäng och ligger kvar på jumboplatsen. Men Bajraktarevic ser positivt på fortsättningen efter matchen mot ÖFC, där han tycker att spelet imponerade.

– Mot andra lag i den här serien så kommer det räcka, så vi får ta med oss det som var bra och det som inte var så bra 

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img