Blåvitt straffade Hittarp i premiären

På söndagseftermiddagen gjorde fjolårssemifinalisterna IFK Göteborg entré i RFL Södra Götaland, detta mot skåneklubben Hittarps IK.

Hittarps som fick klara sig utan Maria Isobel Aguliar skulle vara det lag som skulle öppna målskyttet efter knappt fem minuter.

Hemmalaget kom sedan tillbaka och landslagstjejen Lindkvist kan gör två av lagets tre mål innan paus, varav hennes första mål kom på en straff.

LÄS ÄVEN: Herrestad vann RFL-premiären

I den andra halvlek skulle Westerblad återigen göra ett tidigt mål för sitt lag. Lindkvist kan tio minuter senare sätta en ny straff, och efter detta gör Johansson 5-2. Matchen slutar sedan 6-2 efter att Hittarp släppt in ett självmål.

RFL Södra Götaland

IFK Göteborg – Hittarps IK 6-2(3-1)

Målen, Göteborg: Ida Lindqvist 3, Pernilla Johansson,  Josefin Wiklund, självmål

Målen, Hittarps: Maria Westerblad 2

LÄS ÄVEN: RFL Södra Götaland