Zhubi föll ihop under träningen: ”Trodde jag bröt ryggen”

Petrit Zhubis samling med landslaget fick ett abrupt slut. Redan under samlingens första träning föll han ihop utan närkontakt med någon medspelare.

– Det kändes som att någon drog något vasst längs med ryggen. Jag har aldrig känt något liknande och var väldigt chockad. Jag trodde att jag hade brutit ryggen, berättar han för tidningen Bohusläningen.

LÄS MER: Landslaget öppnade lägret med säker seger

Benen vek sig och han berättar att lagkamraterna hade problem med att få upp honom på fötter igen. Till ”Mido”, som han även spelar fotboll med i division 1-laget IK Oddevold, hade han inför träningen berättat att något känts konstigt i ryggen sedan den senaste fotbollsmatchen.

Under måndagen besökte Zhubi läkare som sa att det handlade om två sprickor, eller frakturer i revbenen. Under onsdagen röntgas han för att fastställa exakt vad det handlar om.

– Smärtan är kvar men om den var tio i går (läs söndag) så är den sju i dag (läs måndag). Läkaren säger att det läker av sig själv och tar sex veckor ungefär. Det kan gå fortare också, avslutar han.

LÄS OCKSÅ: Seger för Blåvitts damer i premiären

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img