Stefan Ostojic sänkte Skoftebyn med sitt hattrick

0
Foto: Krister melin

Nacka Juniors visade under lördagskvällen än en gång att de blir att räkna med den här säsongen. Hittills har de gått obesegrade i SFL, och den sviten bär de vidare efter en kassaskåpssäker seger hemma mot förväntade toppkonkurrenten Skoftebyn.

Stefan Ostojic gjorde som rubriken avslöjar tre mål i en match som gästande Skoftebyn fick första ordet i. Inte ens minut hade spelats i Nacka Bollhall när Enver Colic prickade in ledningsmålet.

LÄS ÄVEN: Straff i SISTA sekunden avgjorde för Örebro FC

Men tre raka mål från Nacka Juniors kunde sedan lugna hemmapubliken. Skoftebyn kunde visserligen reducera till 3–2 strax innan paus, men bara sekunder senare såg Stefan Ostojic till med sitt andra mål för matchen att tvåmålsledningen behölls intakt fram till halvtidsvilan.

I den andra halvleken lyckades hemmalaget näta två gånger om och det var inget snack om saken. De tre poängen skulle stanna i Nacka den här kvällen.

Skoftebyn får dock chans till snabb revansch, då de redan under söndagen  tar emot Norrköping hemma i Arena Älvhögsborg. Ett Norrköping som under lördag föll mot svenska mästaren IFK Uddevalla Futsal.

Matchfakta

SFL

Nacka Juniors FF–Skoftebyns IF Futsal 6–2 (4–2)

Målen, Nacka: Stefan Ostojic 3, Taha Abdi Ali, Alexander Roka, Yanku Marrah

Målen, Skoftebyn: Enver Colic, Andreas Svanström