Pettersson efter derbysegern: ”Vi behövde den här segern”

0

På fredagskvällen spelades säsongens första östgötaderby mellan Norrköping FK som tog emot KFUM Linköping hemma i Mässhallen. Detta möte skulle Linköping gå segrande ur och en poängnolla var därmed bruten.

– Jätteskönt att vinna, säger Linköpings första målskytt Karl-Anton Pettersson till Corren efter slutsignalen.

LÄS ÄVEN: Örebro FC segrade mot Hammarby

Han fortsätter med att berätta om sina intryck från matchen:

– Det var en intensiv match, jämnt länge. Det avgjordes egentligen i sista minuterna när de fick en utvisning. Men jättebra match. Hett, intensivt, mycket känslor. Allt som man kunde önska sig från ett derby.

På reportens fråga om det var extra skönt att vinna derbyt, svarar han följande:

– Ja verkligen. Vi behövde den här segern.