Hammarby var nära – men kammade noll: ”Jäkligt surt”

Trots en nervkittlande avslutning där Hammarby reducerade och jagade en kvittering under slutminuterna blev det till slut Örebro FC som lämnade Eriksdalshallen under lördagskvällen med tre poäng

– Det är jäkligt surt, såklart. Framför allt i andra kommer vi ut och trycker ned dem rejält och har många lägen att kvittera. Så nu känns det riktigt surt, men samtidigt ska man komma ihåg att vi möter serieledarna. I den här matchen var de något bättre än oss, och när vi mötte dem här hemma i fjol vann vi en tajt match med uddamålet. Så det är jämna matcher, säger en besviken Sebastian Holmqvist.

LÄS OCKSÅ: Tränaren om Bajenspelaren: ”Han provocerar”

Matchen innehöll mycket känslor och det var många stunder tufft spel. Irritationen som låg i luften blev då och då till större situationer.

– Det är känslor i futsal och när vi mötte de senast var det likadant och blev likadant efter matchen. Det ligger lite i luften när vi möts och eftersom det är tajta matcher blir det mycket närkamper. Då kan det bli känslor.

Holmqvist menar på att det är något speciellt när de här två lagen möts.

– Har väl blivit lite så den senaste tiden. Två-tre senaste matcherna har det blivit lite hetsigt. Men vi ska fokusera på att spela futsal och vinna matchen. Jag tycker vi gör det ganska bra, men kan fokusera lite mer på vårt spel.

LÄS ÄVEN: Två spelare med hattrick när Torslanda slog nykomlingen

Bajen reducerade i matchen två gånger om, där Holmqvist var en av målskyttarna. Men istället för poängjubel kammade laget från söder noll.

– Framför allt kändes det surt när de sätter frisparken som rätt genom muren. Det är lite slarv i de små detaljerna, och utan det kanske vi hade kunnat vinna den här matchen. Det känns surt.

Nu blickar de istället framåt. I nästa omgång ställs de mot tabelljumbon Norrköping.

– Det kommer fler matcher, så det är bara att ta nya tag.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img