Vega borta resten av säsongen: ”Bara small till”

Skoftebyn kunde fira en mycket stark bortaseger under lördagen. Man smällde till med 5–2 mot formstarka Borås AIK inför över 1000 åskådare i Boårshallen.

Men för Angelo Vegas del blev det en tuffare dag på jobbet. Under matchens gång fick han vad han trodde en smäll mot hälen.

– Det bara small till. Jag trodde någon på Borås bänk hade gått in och sparkat mig rätt på hälen för det lät som om det vore ett skott. Jag vände mig om och skällde på Robin Yasruvat och frågade vad fan de höll på med. Han svarade att något hände med min fot och de märkte det också, berättar Vega för Futsalmagasinet.

LÄS OCKSÅ: Kamp och mycket känslor när Bajen tog emot ÖFC

Den rutinerade spelare besökte läkaren samma dag och det konstaterades att hälsenan gått av. Nu är han gipsad och beskedet är att han blir borta under resterande del av säsongen.

– Det gjorde inte ont, men det var obehagligt. Det är tråkigt då det verkligen känns som att vi är på gång nu och börjat få ihop det riktigt bra i Skoftebyn. Men det är som det är, men ändå riktigt surt.

– Men jag tappar inte suget för det, utan jag kommer tillföra det jag jag kan. Oavsett vad de vill ha mig till, om det är att vara en go gubbe eller hjälpa till med något annat kommer jag finnas här.

Han avslutar:

– Humöret är ändå på topp, och vi vann mot Borås och det var väl ändå det viktigaste. Att vinna matcher med Skoftebyn är fortsatt min prio, oavsett om jag kan spela eller inte.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img