Delimedjac med målsuccé: ”Ett meddelande till landslagstränarna”

Borås AIK är återigen tillbaka på vinnarspåret efter måndagskvällens möte med Halmstads BK. Segersiffrorna skrevs till klara 6–1 i en match där Irfan Delimedjac stod för hälften av hemmalagets mål. Efter matchen var huvudrollsinnehavaren givetvis glad över tre nya poäng, som trots allt blev dyrköpta.

– Det var en konstig match. Vi börjar bra, sedan så gör jag ett misstag som låter dem komma in i matchen. Ricky Lundberg och Robin Yarsuvat skadar sig och Mergim Shala får rött. Så det var mycket mot oss i den här matchen men till slut så klarar vi det ändå bra, säger han.

LÄS OCKSÅ: Haglund efter Nacka-segern: ”Visar att vi kan slå alla”

Ett av Delimedjacs tre mål i segermatchen var ett riktigt drömmål. Från nästan ingen vinkel alls fick han från vänsterkanten på en riktig kanon upp i det bortre krysset.

– Det var väl skönt att komma igång med målskyttet. Och att få göra ett snyggt mål är väl bara plus. Men det var bara för att jag ville hänga på Kristians (Legiec) och Fehims (Smajlovic) mål mot ÖSK.

– Sedan var det här ett meddelande till landslagstränarna, säger han och syftar på den senaste landslagsuttagningen till Nordic Cup, där Delimedjac med tio landskamper i bagaget inte fanns med.

SE TRUPPEN: De togs ut till Nordic Cup

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img