Skoftebyn krossade Strängnäs

Under lördagen spelades det två matcher i Svenska Futsalligan. Den sista av dessa två matcher var Strängnäs FC som tog emot Skoftebyn IF hemma i Thomas Arena.

Halvleken präglas av Skoftebyn som mestadels styr spelet mot ett försvarande Strängnäs, som dock har en del anfall genom omställningar och boll upp på pivot.

Efter fem minuter skulle Andersson ge sitt lag ledningen, något om de skulle göra sju minuter senare.

Strängnäs har därefter svårt att bryta mönstret utan Skoftebyn fortätter med sitt bollinnnehav, och de går till paus med 3-0 efter att Larsson nätat i slutet av halvleken.

Med tanke på alla avslut som de hade så hade de med effektivar avslut kunnat haft en större ledning i paus.

LÄS ÄVEN: Domare misshandlad efter match

I den andra halvleken gör Nashabat 4-0 efter knappt en halv minut. I övrigt fortsätter Skoftebyns dominans där de rullar runt bollen med mycket avslut och kombinationer.

Det skulle dock bli Strängnäs som gjorde nästa mål, ett mål om gav dem en injektion då de efter började få upp sin positioner på planen. Matchbilden är samtidigt av böljande karaktär.

Matchen blir till slut 8-1 till Skoftebyn som i och med segern fortsätter att kugga toppen i serien. Det näst sista målet från skoftebyn kom genom en långstraff.

Strängnäs FC – Skoftebyns IF 1-8(0-3)

Målen, Strängnäs: Felix Wall,

Målen, Skoftebyn: Krister Andersson, Enver Colic 2, Fredrik Larsson, Jihad Nashabat 2, Tim Klaar, Hadan Bejan,

LÄS ÄVEN: Svärtinge kryssade mot Linköping