Domen: Rumin borta resten av säsongen: ”Insåg direkt”

Det var i bortamatchen mot regerande mästaren IFK Uddevalla Futsal som olyckan var framme för Torslanda IK:s Fredrik Rumin.

– Jag skulle stanna mig själv och bollen nere i hörnet för att täcka av motståndaren när jag känner hur knät ”hoppar till” och all kraft som fanns försvann och en våg av smärta kommer direkt efteråt. Jag insåg direkt att något var konstigt i knät, berättar han för Futsalmagasinet.

LÄS OCKSÅ: Slitet Torslanda föll hemma mot Djurgården

Domen blev att korsbandet är helt av, och nu väntar magnetröntgen i början av december innan rehaben kan påbörjas. När rehaben gjort att benet kan sträckas ut helt och hållet väntar operation, innan ytterligare ett halvårs rehab står på schemat.

– Det är ändå skönt att kunna få ett snabbt svar på vad det var så jag vet hur jag redan nu skall gå till väga för att bli starkare än förut, säger Rumin.

Rumin kom till Torslanda inför säsongen från Gais, och får alltså redan nu börja ställa in sig på nästa säsong istället.

– Det känns väldigt tråkigt att det slutar så tätt inpå början av säsongen när man känner att man kommit igång och blivit en del av laget till att inte kunna spela mer denna säsongen. Men förhoppningsvis så blir jag starkare av detta och hittar ett ännu större sug till nästa år för att komma tillbaka, så nu blir det rehab och styrka tills jag kan gå på det tekniska igen, avslutar han.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img