Järnkvist om tappade derbypoängen: ”Jobbigt mentalt”

1506 åskådare bevittnade onsdagskvällens derby när topplaget Örebro FC tog emot ÖSK Futsal hemma i Gamla Idrottshuset. Denna match slutade sedan 2-2 efter att hemmalaget tappat 2-0 till slutresultatet 2-2.

På presskonferensen efteråt får ÖFC-tränaren Leif Järnkvist frågan om han kände att hans spelare var spända, något som han inte upplevde inledningsvis:

– Det vill jag inte påstå men när matchen utvecklar sig som den gör så naturligtvis blir det jobbigt lite mentalt. När ÖSK får in det där 1-2-målet så får de medvind och vi börjar fundera, säger han och menar på att de tappat kommandot:

– Många började fundera och det blev inte riktigt bra där efter 1-2-målet.

Var resultatet rättvist? 

– Det tycker jag. Jag är nöjd på slutet och började vi diskutera jokerspel? Nej, vi ska inte ha något jokerspel. Inte som matchen såg ut som den gjorde och precis som det såg ut som att vi tappade kommandot, så var det inte läge att köra jokerspel. Vi skulle säkra en poäng och det lyckades vi med.

LÄS ÄVEN: Solberg om landslagsfrånvaron

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img