Målskytten om avgörande förändringen: ”De klarade inte av det”

Örebro SK Futsal stod för en riktigt stark vändning hemma mot Skoftebyn under lördagskvällen. Från att ha legat under med 1–3 i paus kom de både ikapp och drog ifrån till 6–3.

– Vi åt upp dem i den andra halvleken. I den första halvleken var det en ganska konstig matchbild. I den andra halvleken lossnade det för både laget och mig, konstaterar Alen Rastoder.

Alen Rastoder var den som satte dit ledningsmålet i vändningen till 4–3. 43 sekunder tidigare hade brorsan Amel Rastoder kvitterat. Därefter gjorde laget ytterligare två mål och man fick dit fyra mål på två och en halv minut.

– Vi satte Y-pressen och de klarade inte av den alls. När vi insåg det så var det klappat och klart, säger Alen Rastoder och berättar om sitt viktiga 4–3-mål:

– Vid 3–3-målet så ber ”Honken” mig att komma in efter att jag haft en dålig halvlek. Jag vet inte riktigt varför det gick tungt, men jag mådde inte bra. Sen sa jag bara: ”Släpp in mig så sätter jag den”. Så jag kom in, och sen tåpajade jag in den. Där kom väl vändningen och vi fick ännu mer forcering framåt.

LÄS OCKSÅ: ÖFC fick revansch på IFK Uddevalla

Han avslutar:

– Jag vill verkligen rikta en stor eloge till hela laget. Det här var en riktig laginsats!

Olikt majoriteten av SFL-lagen får ÖSK Futsal vila under söndagen. Deras nästa match spelas på tisdag, då borta mot Strängnäs FC.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img