Formstarka bottenlagen delade på poängen

Det var en händelserik match som utspelade sig i mässhallen i Norrköping under söndagseftermiddagen mellan hemmalaget Norrköping FK och gästande IFK Göteborg Futsal.

Matchen spelglades av många chanser åt båda hållen. Det var två lag som valde att sätta en hög press från start och spela ett aggressivt spel. Gästerna IFK Göteborg var laget som tog ledningen i matchen genom Edvin Engberg. Många trodde att det skulle bli paussiffrorna i Mässhallen denna söndagseftermiddag, men Kutshi Mailo ville annat och kunde sätta kvitteringen för hemmalaget som också blev halvtidsresultatet. 

LÄS OCKSÅ: Blåvitt tog säsongens första seger under lördagen

Matchbilden i den andra halveken är snarlik den som utspelade sig i den första halvleken. En svängig halvlek med mycket omställningar och målchanser åt båda håll med mycket kamp. Precis som i den första halvleken skulle bortalaget IFK Göteborg ta ledningen, denna gången genom Felix Fundell Rydberg. 

LÄS OCKSÅ: Norrköping körde över Halmstad

Norrköping kvitterar dock ännu en gång, men den här gången till 2–2 genom Azad Eliassy. Något som inte var helt orättvist, då man spelade bra under den perioden. Båda lagen drar på sig fem frisparkar i den andra halvleken vilket gör att det blev en del nerver mot slutet. Matchen slutade 2–2. Varsin poäng till två lag som till en början hade det tungt, men som under den senaste tiden börjat få fart i maskineriet.

Matchfakta

SFL

Norrköping FK – IFK Göteborg 2–2 (1–1) 

Målskyttar, Norrköping FK: Kutshi Moilo, Azad Eliassy

Målskyttar, IFK Göteborg:  Edvin Engberg, Felix Fundell Rydberg

Varningar Norrköping FK:  Molgan Vester, Adnan Mahovic, Joshuel Antonio Mendives Lan

Varningar IFK Göteborg: – 

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img