Svettig match för Bertilsson i målet: ”Vi ska vara nöjda med en poäng”

Torslanda fick kämpa hårt mot Hammarby under söndagens match i SFL som slutade oavgjort (1–1). Mest av alla kämpade nog Andreas Bertilsson i Torslandas mål. Han stod för en hel drös svettiga räddningar och var en stor anledning till att Bajen inte fick in fler än ett mål.

LÄS MER OM MATCHEN: Målvakterna i fokus när Torslanda och Hammarby kryssade

Efter matchen var han dock besviken, trots sin egen fina insats i målet.

– Jag är väl inte helt nöjd med vårt offensiva spel. Jag tycker att vi ska kunna göra det mycket bättre, och vi testar inte deras målvakt. Då de har en match i benen ska vi ha så mycket rutin och styrka för att rulla upp dem och egentligen kunna stänga det här i den första halvleken, säger han och fortsätter: 

– Men vi låter dem komma upp, och de har många fler farliga lägen än vad vi har. Att vi får med oss en poäng från den här matchen får vi nog vara glada för i slutändan.

MISSA INTE: Halmstad skrällvann – besegrade serieledaren

Ett skott, som inte alls var otagbart, slank in bakom den rutinerade målvakten som annars stod för en nästintill perfekt insats, och det är något han grämer sig över.

– Det var jävligt klantigt. När man väl gör sådana här bra matcher så är det väl en skitboll som ska trilla in bakom en. Vi fick ett poäng, och det känns sådär faktiskt, säger han och kommenterar sin fina insats:

– Jag tänker inte så mycket på det, utan jag fokuserar på lagets insats när jag är med.

Vad tror du om fortsättningen av säsongen för Torslandas del?

– Jag tror att det kommer gå bra. Nu var det inte världens bästa match idag, men vi har haft väldigt positiva tendenser offensivt i de andra matcherna och då är det snarare försvarsspelet som inte suttit riktigt. Men kan vi få igång offensiven ordentligt och bli lite mer noggranna defensivt kommer det gå jättebra och vi kommer göra en helt okej futsalsäsong. Jag hoppas och tror på den övre halvan. 

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img