Berisha kan göra comeback i seriefinalen: ”Skittaggad”

Både Örebro Futsal Club och Nacka Juniors har gått som tåget den här säsongen. Det visar även tabellen då de ligger etta respektive tvåa. Ubnder lördagen ställs de båda mot varandra i en superhet seriefinal.

ÖFC kommer till matchen med god form. De två senaste matcherna, mot IFK Uddevalla Futsal och Borås AIK, resulterade i sex poäng. Mot Nacka Juniors hoppas de kunna upprepa den senaste tidens insatser.

– Det ska bli riktigt kul. Grabbarna är verkligen taggade. Vi har haft flera tuffa matcher nu. Nu gäller det att kunna ladda om, och det är 100 procent fokus som gäller hela matchen oavsett vad resultatet står, säger Senad Berisha som sett de två senaste matcherna från läktaren.

LÄS OCKSÅ: Därför spelas VM-kvalet i Alingsås

Poängspelaren dras nämligen med en fotskada. Det kan dock bli comeback i dagens seriefinal mot Nacka Juniors.

– Det känns lite upp och ned, ena dagen är bättre än den andra. Idag när jag vaknade har svullnaden gått ned lite grann. Foten är inte 100 procent, men sjukgymnasten kommer tejpa bedöma den inför matchen. Men jag är med på uppvärmningen och känner på det.

Hur ska ni besegra Nacka?

– Vi vet att Nacka har väldigt många duktiga individuella spelare, så det gäller att vara på tårna och inte bli bortgjorda av deras spelare. Vi har ganska bra koll på vilka de spelarna är. Sedan måste vi visa en sådan inställning vi visade borta mot Uddevalla. Då krigade vi för varandra hela vägen in i mål.

LÄS OCKSÅ: Kan lämna SFL för Dubai

ÖFC kommer med en nästintill skadefri trupp. Ett par namn har tvingats lämna återbud på grund av känningar och skador. Det är något Berisha hoppas kunna slippa efter att ha testat under uppvärmningen.

– Det känns obehagligt att inte vara med och hjälpa laget. Jag hoppas verkligen att det ska kunna gå bra idag och att jag kan spela. Jag är skittaggad.

Matchen mellan Örebro FC och Nacka Juniors startar 17.00

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img