Smajlovic om tumultet: ”De blev väldigt upprörda”

Sverige tog en viktig seger mot Armenien i VM-kvalet ikväll. Slutresultatet skrevs till 3-1 och en av kvällens huvudfigurer var Fehim Smajlovic, som var inblandad i en av kvällens snackisar. Med knappa minuten kvar hamnade Smajlovic i bråk vid Armeniens avbytarbänk.

– Jag var i duell och bollen hamnade vid deras bänk så jag skulle ta och sätta igång spelet snabbt. Men jag snubblade på deras kille och de kanske trodde att jag trampade på honom med flit eller något, kommenterar Smajlovic efter matchen.

LÄS OCKSÅ: De här var Sveriges bästa spelare

Kristian Legiec var snabbt på plats för att försvara sin lagkompis och det tog inte många sekunder innan resten av planens spelare stod och knuffade på varandra. Till slut lyckades domarna sära på spelarflocken och det lugnade ner sig. Endast en varning till en spelare i Armenien delades ut i situationen.

– Nä, men det var inte så farligt tycker jag. Det var mycket känslor hela matchen, det är två lag som vill vinna till varje pris. Då kan det bli sådana situationer, men det var ingen fara, avslutar Smajlovic.


Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img