Torslanda närmar sig bottenstriden: ”Ingen anledning att stressa”

Göteborgsderbyt mellan IFK Göteborg Futsal och Torslanda IK Futsal såg ut att bli oavgjort. Men med tio ynka sekunder kvar av matchen lyckades Blåvitt avgöra matchen.

Förlusten var därmed oerhört tung för Torslandas del, som kämpade och slet in i det sista men kammade noll. Gästernas Patrik Falk, tvåmålsskytt i matchen, var såklart besviken över utfallet.

— Vi var så nära krysset och förtjänade det efter det övertaget vi hade i den andra halvleken. Det är oerhört tråkigt, snöpligt att vi förlorade matchen till slut, säger han.

LÄS ÄVEN: Blåvitt efter derbysegern: ”Kan börja titta uppåt i tabellen”

Två mål blev det för Falk i matchen – och båda på straff. En från sex meter och en från tio meter. Båda skruvades in i det vänstra hörnet.

— Det var ledigt i det hörnet så jag utnyttjade det.

Nu väntar landslagsuppehåll i SFL, och en viktig tid för Torslanda efter en något tyngre period. Dessutom har laget ramlat nedåt i tabellen, och det är nu bara fyra poäng ned till nedflyttningsplats.

— Vi tränar på som vanligt och under träningarna ska vi börja pressa lite högre upp i banan. Det är bara att ladda på och se fram emot kommande matcher efter landslagsuppehållet, säger Falk som menar på att tabelläget inte oroar i laget:

— Alla matcher och poäng är superviktiga nu när vi ligger där vi ligger. Det finns ingen anledning av att vara stressade över det. Det är många matcher och många poäng kvar att spela om. Det gäller bara att gå in för varje match och ta tre poäng, avslutar han.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img