Stark Torslanda-upphämtning gav delad pott

Djurgården såg länge ut att gå mot tre poäng i Stockholm. Då vaknade Torslanda och räddade ett kryss i slutminuterna.

Hemma i Brännkyrkahallen fick Djurgården en mardrömsstart. Bortalaget Torslanda tog ledningen endast fem minuter in i matchen, och målskytt blev Arnar Bergsson. I den elfte spelminuten vände dock allt.

Djurgården tog en timeout, och denna gav maximal effekt. Direkt inpå timeouten gjorde laget både 1-1 och 2-1 i samma spelminut. Målskyttar blev Petter Andersson och Patrick Haestad. Innan halvleken var slut hade Daniel Lindgren Zachrisson även tryckt in 3-1 – och matchen var vänd på allvar.

LÄS OCKSÅ: ÖFC behåller serieledningen efter tajt seger

Den andra halvleken var länge händelsefattig, och Djurgården gjorde allt i sin makt för att behålla sin tvåmålsledning. Planen såg länge ut att fungera, men med sju minuter kvar att spela kom reduceringen genom spelande tränaren Fredrik Augustin.

Målet fyllde Torslanda med energi, och med endast två minuter kvar att spela kom så kvitteringen. Arnar Bergsson blev tvåmålsskytt – och Torslanda lämnade Brännkyrkahallen med en poäng istället för noll.

Resultatet innebär att det fortsatt skiljer fyra poäng mellan lagen i tabellen. Torslanda har dock två matcher fler spelade – och sju poäng ner till Norrköping under strecket.

Matchfakta

Svenska Futsalligan

Djurgårdens IF FF – Torslanda IK 3-3 (3-1)

Målskyttar Djurgården: Petter Andersson, Patrick Haestad och Daniel Lindgren Zachrisson.

Målskyttar Torslanda: Arnar Bergsson (2) och Fredrik Augustin

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img