Uddevalla möter formstarkt IFK Göteborg: ”Kommer bli tufft”

IFK Uddevalla jagar förstaplatsen i SFL. Närmaste hindret är IFK Göteborg på bortaplan. ”Vi vann enkelt mot dem i höstas men det är ett helt annat lag nu”, säger Uddevallas Albert Hiseni inför matchen.

Efter en tuff bortaförlust mot Borås i måndags studsade IFK Uddevalla tillbaka igår mot Nacka, och det med besked. Hela 7-2 blev det och laget är tillbaka på vinnarspåret. Hiseni blev tvåmålsskytt i matchen.

– Det var väldigt skönt att vi fick vinna igår, och att vi fick vinna så stort. Man gör inte sju mål i en och samma match så ofta så det var skönt med lite islossning, säger Hiseni.

För Uddevalla väntar IFK Göteborg på bortaplan. En match som kan se lätt ut om man tittar på tabellen, men Blåvitt är det kanske mest formstarka laget i SFL just nu. Laget kommer till matchen med fem raka segrar och Hiseni är medveten om att det kommer bli en tuff match.

– Vi mötte dem i premiären i höstas. Då blev det 2–0 men vi borde ha vunnit med ännu fler mål, det var en rätt enkel match för vår del. Men det är ett helt annat lag nu, de har fått det att stämma och är i riktigt bra form. Vi måste vara på tå, säger Hiseni.

LÄS OCKÅ: Asp inför mötet med Uddevalla: ”Pressen ligger hos dem”

Toppen i SFL är tajt och varje poäng är viktig för att vara kvar i guldjakten. Hiseni menar dock att det är viktigt att inte tänka på det utan att fokusera på sitt.

– Vi utgår från att de andra lagen vinner sina matcher och då måste vi också göra det. Det kanske låter lite klyschigt men det handlar om att ta en match i taget och fokusera på vårt spel, avslutar Hiseni.

Matcher börjar 18.00 i Prioritet Serneke Arena.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img