Söder vidare – oavgjort i avbrutna matchen

Futsalmagasinet kunde under söndagskvällen rapportera om den avgörande kvalmatchen till SFL mellan Söder Futsalklubb och FC Brandbergen avbrutits av domaren i samband med ett rött kort som delats ut i den andra halvleken. Då var ställningen 5–7.

En domare mottog hot om att bli skallad av en spelare i Brandbergen, och därför valde domarna att avbryta matchen. Dessutom tillkallades polis till Eriksdalshallen.

MISSA INTE: Domaren i intervju: ”De hotade att skalla min kollega”

Matchen kunde senare återupptas, och Söder, som var tvungna att ta poäng för att säkra förstaplatsen i kvalgruppen, jobbade sig tillbaka in i matchen. Laget fick in såväl 6–7 som 7–7, och det senare blev också slutresultatet. FC Brandbergen, som hade behövt vinna matchen med nio mål för att knipa förstaplatsen, hade en 6–1-ledning i den första halvleken. Men Söder kom som sagt ikapp till ett oavgjort resultat, och därmed står det klart att Söder gör AFC Eskilstuna sällskap till SFL-playoffen.

Söder har i ett pressmeddelande meddelat att man inte vill lämna någon mer kommentar kring själva matchen. Vidare skriver de också en kommentar kring händelsen som fick matchen avbruten, och det kan man läsa mer om via länken nedan:

LÄS MER: Söder Futsalklubb: ”Det är ingenting som hör hemma i futsal”

Matchfakta

Kval till SFL

Söder Futsalklubb–FC Brandbergen 7–7 (3–6)

Målskyttar saknas

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img