Kritisk mot landslagstruppen: ”Det är ett skämt”

I början av veckan presenterade förbundskaptenen Matija Dulvat den svenska herrlandslagstrupp som ska resa till Kroatien i mitten av april. En trupp som innehöll hela sex debutanter.

Till mångas förvåning innehöll däremot inte truppen någon spelare från Hammarby, som stått för en stark säsong i SFL i år.

LÄS MER OM DET: Inga Bajen-spelare i landslaget: ”Mestadels fotbollsspelare”

Özgur Yasar är ett känt namn inom den svenska futsalen, och är en av nyckelspelarna i årets upplaga av Bajen. Han tycker att det känns väldigt konstigt att ingen av hans lagkamrater tagits ut i truppen.

– Jag tycker att det är fel, och speciellt uttalandet från Matija (Dulvat). Jag fattar inte vad de pratar om. Förbundskapten har inte följt oss och Nicklas Asp tycker att vi tänker fotboll. Jag tycker att det är ett orutinerat uttalande, säger Yasar.

En spelare han tycker borde fått chansen i Blågult är lagets skyttekung Liridon Makolli.

– Jag tycker att en spelare som Makolli ska få chansen att visa upp sig i den miljön, han har verkligen presterat under hela den här säsongen. Att ingen i vår trupp kom med är ett skämt för mig, säger han och tillägger:

– Speciellt när spelare från lägre divisioner kommer med istället. Jag förstår att man tänker på framtiden, men minst en från vår trupp skulle ha varit med.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img