Gulddrömmen lever för Hammarby efter bortaseger

Efter att Uddevalla förlorade mot Strängnäs tidigare under eftermiddagen hade ’Bajen’ chans att haka på i toppen. För det krävdes tre poäng borta mot Örebro FC, något man även klarade av. Nu väntar en rafflande avslutning nästa helg.

Även ÖFC hade chansen att haka på i toppen vid seger och det var en match av toppkaraktär publiken i Gamla Idrottshuset. Inget av lagen bjöd på särskilt mycket under inledningen. Ställningen efter första halvleken var 1-1 efter att Michel Basberber kvitterade strax innan pausvilan.

LÄS OCKSÅ: En chans kvar för Uddevalla – ”Vinner vi inte förtjänar vi inte så förtjänar vi inget SM-guld”

Andra halvlek fortsatte i samma anda. I 29e minuten satte Elvir Spahovic 1-2 för bortalaget och sedan var det en kamp mot klockan för ’Bajen’. ÖFC jagade kvittering, istället gjorde Hammarby 1-3 och matchen var avgjord.

En poäng skiljer mellan Hammarby och Uddevalla inför sista omgången på söndag. Hammarby tar emot Torslanda, Uddevalla gästar Norrköping. Båda matcherna spelas klockan 16.00.

Matchfakta

SFL

Örebro Futsal Club – Hammarby IF FF Futsal 1-3 (1-1)

Mål ÖFC: Senad Berisha

Mål Hammarby: Michel Basberber, Elvir Spahovic, Josef Rakez

Varningar ÖFC: Fredrik Johnsson, Senad Berisha

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img