Fina odds på fina matcher

0
Foto: Krister Melin

Futsalsäsongen må vara slut. Men betyder det att det inte längre finns någon anledning att besöka Coolbets plattformar? Nej. Tvärtom!

Coolbet hittar du utöver odds på svensk och europeisk futsal även odds på alla världens största sporter. Spela på exempelvis världens största sport, fotboll. Där erbjuds odds i de största ligorna och matcherna, såsom Premier League, La Liga och Champions League. Men även lägre division i till exempel Sverige som hela vägen ned till division 5 (!).

Spelen kan du i princip bland hur du vill. Ser du ett odds du gillar i en het division 5 match, och ett odds från Champions League-slutspelet? Sätt ihop de och bilda en ruskigt stark kombination. Kanske får du till ett riktigt spelvärt odds.

Titta in hos Coolbet, och ladda ned deras app!

Har du ännu inget konto? Klicka då här och ta del av deras välkomsterbjudanden!