Vega erbjöds tränarjobbet i IFK – men klubben dementerar: ”En missuppfattning”

Under torsdagen blev det helt bekräftat att Hector Maravilla, som ledde IFK Uddevalla Futsal till ett nytt SM-guld så sent som för två månader sedan, inte blir kvar i klubben. De båda parterna kom helt enkelt inte överens om ett nytt avtal.

Istället jobbas det nu febrilt på en ersättare från IFK-håll, och ett namn som det ryktats om är lagets förre spelare och tränare, Angelo Vega, som under fjolåret tillhörde Skoftebyn Futsal.

En kontakt ska också ha tagits, bekräftar Angelo Vega.

– Jag fick förfrågan, men jag bestämde mig till slut för inte ta det, säger Vega till Futsalmagasinet.

IFK Uddevallas Tommy Rasimus om ryktet kring Angelo Vega:

– Föreningen försöker titta efter efter något nytt, men det vimlar inte av duktiga futsaltränare som passar in i den ekonomiska aspekten. Helt plötsligt dök Angelo Vega upp som ett namn för tränarjobbet, men det verkar vara en missuppfattning. Damerna har velat ha Vega sedan Lalo (Rojas, tidigare damtränare) hoppade av. Damerna har haft kontakten med honom, men föreningen har inte haft kontakt med honom om jobbet som herrtränare, kommenterar han.

LÄS MER: Interna strider i Uddevalla: ”Vissa människor måste bort”

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img