Avslöjar: Zhubi förhandlar med utländsk klubb – om Champions League

0
Foto: Håkan Fredriksson/Carpi

Petrit Zhubi presenterades nyligen för IFK Göteborg Futsal. Men innan dess att han kommer igång med träningen med sin nya klubb kan det bli en sejour utomlands. Landslagsspelaren förhandlar nämligen med en utländsk klubb om spel i CL-kvalrundan.

Petrit Zhubi bekräftar att han just nu diskuterar med en klubb om att spela Preliminary round i slutet av augusti. Klubben det handlar om är makedonska KMF Shkupi 1927 från staden Skopje.

– Jag håller på att förhandla med dem och de vill att jag ska komma ned 10 augusti till 1 september för att spela med dem, säger han till Futsalmagasinet.

LÄS OCKSÅ: Zhubi förklarar – därför blev det IFK Göteborg

Hur ser du på en sådan möjlighet?

– Det känner jag bara positivt till. Deras klubbchef har koll på IFK Uddevalla Futsal och har sett oss spela och sett våra framgångar. Så han hörde av sig och frågade om det var aktuellt. Jag har pratat med både Nicklas Asp och Matija Dulvat och de tyckte bara att det var att köra. Om det blir av ska det bli otroligt spännande, säger Zhubi.

KMF Shkupi 1927 har lottats in i Preliminary rounds grupp B. Där står de som värd och kommer ta emot Lokomotiv Daugavpils (Lettland), Cardiff University (Wales) och Encamp (Andorra). Matcherna spelas 27 augusti till 1 september.