OFFICIELLT: Kristian Legiec klar för ÖSK

0

Futsalmagasinet kom under tisdagsmorgonen med uppgifterna att Kristian Legiec är klar för ÖSK Futsal. Något som senare bekräftades av klubben.

Efter dess att Kristian Legiec lämnat IFK Uddevalla Futsal efter den gångna säsongen har han stått klubblös. Under den senaste tiden har han tränat, och även spelat Nordic Futsal Championship, med danska mästaren JB Futsal Gentofte. Där ska spel i Champions League i slutet av augusti vara aktuellt.

Men seriespel har Legiec tidigare uttryckt en stor önskan om att spela i SFL – och nu har önskan gått i uppfyllelse. Under tisdagen presenterades han för ÖSK Futsal.

– Det känns som en bra och spännande utmaning. ÖSK kändes rätt efter att jag hade ett snack med styrelsen och lite med tränaren. Har fått intrycket av att det är en seriös klubb som satsar stenhårt i år och samtidigt verkar ha något intressant på gång. ÖSK föll på målsnöret förra året och samtidigt gillar jag utmaningar. I år ska vi vara med och fajtas om topplaceringarna, det finns inget annat. Har även fått ett bra intryck av spelartruppen då jag känner några av spelarna samt har spelat ihop med några av dem i landslaget. Det kommer bli ett spännande år, säger Legiec till klubbens hemsida.

LÄS MER I NEDAN ARTIKEL: