UPPGIFTER: ÖSK värvar tillbaka poängspelaren från rivalen

Nyligen stod det klart att Örebro SK Futsal värvar in landslagskaptenen Kristian Legiec. Nu kan Futsalmagasinet avslöja att nästa tunga värvning är på plats.

Anel Coralic såg ut att spela för ÖSK inför fjolårets säsong, men inte långt innan att säsongen skulle dra igång presenterades han för ÖFC. Tillsammans med Hussein och Ahmad Fawaz stod de för en mycket uppmärksammad övergång.

Men nu kan alltså Coralic, som i fjol stod för 14 mål på 20 matcher, vara på väg tillbaka. Enligt uppgifter till Futsalmagasinet har Örebro SK gjort klart med spelaren för den kommande säsongen, och han väntas presenteras inom kort.

– Just nu får jag vara så tråkig och säga att jag inte har någon kommentar på det faktiskt, säger Coralic när Futsalmagasinet når honom.

Coralic har gjort flertalet säsonger i ÖSK tidigare och vet hur klubben fungerar. Var han spelar i höst är helt spikat, berättar han, men blir officiellt först senare.

– Jag funderade på mina alternativ, och hade även ett erbjudande från Finland. Men i nuläget passade det inte att dra iväg på ett sådant äventyr. Nu har jag bestämt mig och allt är klart inför den kommande säsongen.

Var poängkungen spelar i höst återstår helt enkelt att se. Klart är i alla fall att han längtar efter att komma igång.

– Ja, det gör jag verkligen. Det ska också bli väldigt roligt att slutspelet är tillbaka.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img