ÖSK värvar ny målvakt: ”Varit på vår radar väldigt länge”

0

Örebro SK fortsätter att presentera namnen inför den kommande säsongen – såväl nyförvärv som förlängningar. Hittills har klubben värvat två spelare, och under onsdagen gjorde man klart med en tredje.

Kristian Legiec och Ilhan Pepeljak är två spelare som anslutit till Örebro under augusti. På onsdagsförmiddagen presenterades den tredje – och det handlar om målvakten Martin Herlin.

Herlin kommer senast från Latorp, men har även meriter från spel i SFL med Skövde Futsal. Dessutom har han gjort nio landskamper för det svenska landslaget. Det är därmed ingen oprövad herre som tar steget tillbaka till högstaligan.

– Martin är en spelare som varit på vår radar väldigt, väldigt länge. Han var nära att krita på redan förra säsongen med oss men det blev klart nu istället. Vi får in en målvakt som redan hunnit samla på sig erfarenhet och rutin på den högsta nivån, något vi är supernöjda med, säger ÖSK:s sportchef Victor Huerta till klubbens hemsida.