Heta sammandrabbningar under söndagen

0
Foto: Juan Salamanca

Det är en söndag fullmatad av härlig sport att se fram emot. Vad sägs om en, vad det kan bli, direkt avgörande seriefinal? Det och mycket mer väntar.

I fotbollsallsvenskan ställs alltså ettan och tvåan mot varandra. AIK, på plats två, tar emot formstarka serieledaren Djurgårdens IF hemma på Friends Arena. För tillfället är gapet mellan dessa två lag på fyra poäng, och det är därmed inte helt fel att kalla det här mötet för avgörande på många sätt och vis. Skulle AIK vinna är det helt plötsligt en poängs marginal – men skulle däremot Djurgården knipa alla tre poäng är avståndet till stadsrivalen vara hela sju poäng när åtta omgångar återstår.

Vilka vinner? Spela här!

I Premier League vankas det också ett hett derby då Arsenal tar emot Tottenham hemma på Emirates Stadium. Två lag som är väldigt sugna på att ta tre poäng. Arsenal föll senast borta mot Liverpool – medan Tottenham överraskande nog kammade noll mot Newcastle. Revanschlustan är därmed stor.

I Spanien finner du möten som Villareal–Real Madrid och i Italien ställs bland andra Lazio mot Roma.

Det är därmed en fullmatad söndag att se fram emot. Dessutom rullar Basket-VM vidare – och du hittar det och mängder av andra spännande sportevent på Coolbet.com.