Emilio Rossi lånas tillbaka till IFK Uddevalla: ”Vill hjälpa klubben”

Emilio Rossi presenterades nyligen av IFK Göteborg. Men han kommer under den närmaste tiden fortsatt att tillhöra IFK Uddevalla Futsal – då han finns med i lagets Champions League-trupp.

Efter två säsonger valde Emilio Rossi att lämna IFK Uddevalla, och ny klubbadress blev Göteborg som han därmed vänder tillbaka till. Dock väntar en avslutande utmaning med Uddevalla, nämligen Champions League på hemmaplan.

– Jag har kommit överens om att spela CL med Uddevalla och hjälpa klubben att nå resultat. Man har lite erfarenhet från de matcherna, så det ska bli en rolig avslutning med laget och förhoppningsvis kunna ge supportrarna något, säger Rossi till Futsalmagasinet.

LÄS MER: Rossi om valet av Blåvitt: ”Kan bli en fin säsong”

Det är spel i Main round som väntar för Uddevalla – och därmed också tre högklassiga motståndare.

– Jag vet inte så mycket om lagen som vi kommer möta, men man såg i fjol mot Acqua Sapone, som kom femma i år, som var riktigt vassa. Nu möter vi mästarna så de borde vara ett snäpp värre. Det kommer bli häftiga matcher.

Att Rossi, trots att han gjort klart med Blåvitt, kommer spela i CL med Uddevalla tycker han visar på att det inte var och är några sura miner kring avskedet.

– Jag har inget ont mot någon i den klubben. De har tagit hand om mig i två år och jag tycker om alla jättemycket. De är glada för min skull att jag i år ska spela med Göteborg, och det har varit en fantastisk tid där.

IFK Uddevalla Futsal spelar Main round hemma i Agnebergshallen 9-12 oktober.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img