SPELARBETYG: De imponerade mest i uttåget

0

IFK Uddevalla Futsal är utslaget ur Champions League. Det efter 0–4 mot tyska Weilimdorf. Här är Futsalmagasinets spelarbetyg.

LÄS MER OM MATCHEN: Uddevalla utslaget och utan chans mot tyskarna

+++++
Ingen spelare i IFK Uddevalla Futsal imponerade tillräckligt i denna blytunga seger för en fullpott ikväll. Tufft lag att möta där hemmaspelarna hade svårt att komma till.

++++ Sergio Gómez Jimenéz
Stod emot mycket, främst i första halvlek, mot ett tungt Weilimdorf. Räddade Uddevalla flera gånger om. Släppte visserligen fjärde målet slarvigt mellan benen, men i övrigt återigen en stark insats från spanjoren.

+++ Mido
Har en speed som behövs i IFK – speciellt när mycket går i stå. Hade precis som sina lagkamrater det tufft mot ett bra motstånd men bjöd på en del ljusglimtar och var även nära på att hamna i målprotokollet.

++ Fredrik Söderqvist
Kommer inte till så mycket framåt men gör ett antal riktigt viktiga ingripanden i defensiven. Sveriges längsta ben med en otrolig förmåga att bryta boll och ge sitt lag möjligheten att ställa om. Bidrar med viktig rutin från stora matcher.

+ Younes Raisi
Visade vilka spetskvalitéer han besitter med flertalet fina individuella prestationer, vilket räcker för en plus den här kvällen. Annars hade han det jobbigt på planen. Frånvaron i fjol och få tillfällen ihop med laget gör naturligtvis sitt.