Tremålsskytten inte nöjd med insatsen – menar att laget har mer att ge: ”Vi missar väldigt många lägen”

Strängnäs knep en poäng borta mot ÖFC under söndagen.
Matchhjälte för bortalaget blev Adnan Cirak som var inblandad i alla mål i 5–5-matchen.
– Bra att vi tog en poäng men vi kan spela bättre än såhär, säger Cirak.

Strängnäs fick en tuff start i Gamla Idrottshuset i Örebro. ÖFC tog snabbt kommandot över matchen och fick tidigt en tvåmålsledning. Då klev Adnan Cirak in i handlingen.

Först låg han bakom reduceringen efter att ha skickat in bollen framför mål som sedan studsade på en försvarare och in. Kvitteringen löste han på egen hand efter att ha snott bollen och sedan rundat målvakten och strax innan halvtid satte han även 2-3.

– Riktigt skönt att få göra mål och bidra framåt. Samtidigt missade jag en hel del lägen också, jag hade kunnat göra ännu fler mål idag, säger Cirak.

LÄS OCKSÅ: ÖFC och Strängnäs delade på poängen efter sen kvittering

I andra halvlek gick ÖFC återigen ifrån till en tvåmålsledning och Strängnäs såg länge ut att få lämna matchen utan poäng. Ännu ett mål och en assist av Cirak gjorde att man fick med sig en poäng, något Adnan Cirak inte är nöjd med.

– Det svänger fram och tillbaka hela matchen, vi slarvar lite för mycket men det gör i och för sig de också. Kanske är det för att det är premiär, jag vet inte.

– Sedan har vi en del nya spelare och ett nytt spelsystem som inte riktigt satt sig än. Det kommer förmodligen ta ett tag och vi har fortfarande en del detaljer att slipa på, säger Cirak.

Finns det något från matchen du är nöjd med?

– Självklart, det är framförallt bra att vi producerar framåt och vi visar stark moral när vi kommer tillbaka på slutet. Men vi missar väldigt många lägen, det var bra att vi tog en poäng men vi kan spela bättre än såhär.

Nu kommer en träningsvecka inför nästa match. För Strängnäs del väntar hemmapremiär mot Hammarby som slog Nacka med hela 9-0 under söndagkvällen.

– Det kommer bli en tuff match. Sedan är det svårt att veta hur bra Hammarby är. Visst, de vann med 9-0, men det är fortfarande tidigt på säsongen. Vi kommer ge dem en ordentlig match, avslutar Cirak.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img