Officiellt: Mosaddiq Zekria förstärker Hammarby

Det har ryktats under en tid – men först nu är det helt officiellt. Mosaddiq Zekria är klar för Hammarby Futsal.

Den landslagsmeriterade liberon har under den senaste tiden tillhört IFK Uddevalla Futsal där han spelade Champions League, och sedan dessutom SFL-premiären mot ÖSK, för klubben.

Under den perioden förkunnade Zekria även att han inte blir kvar i Nacka Juniors, trots att han tidigare under försäsongen förlängt med klubben.

– Det är tråkigt. Jag hade inte förväntat mig det här. Jag har haft dialog med tränaren sedan en månad tillbaka att jag ska köra och se om det känns bra eller inte. Han förstår min situation och accepterar det. Jag har varit där i fem år och haft en väldigt bra tid. Det är verkligen helt fantastiska människor där och det var de som tog in mig i SFL och tagit hand om mig, sa han bland annat i en intervju med Futsalmagasinet då.

Nu står det helt klart vad hans nya klubbadress blir. Hammarby Futsal presenterade under torsdagen spelaren. Man presenterade då även Taha Ali, även han från Hammarby, som redan varit i klubben under en period.

– Jag hade förväntat mig att det skulle vara bra, men det är ännu bättre än jag trodde. Man kommer hit och det är proffsigt. Det är mycket folk, även runtomkring, och alla är seriösa. Tränarna är seriösa och alla har fokus på futsal. Bara futsal. Man är här innan träning och efter träningen. Det är inte bara att man kommer hit, spelar och går hem. Det är viktigt, och det gör att det finns en lagkänsla här, och det var också därför jag valde Bajen, säger Mosaddiq Zekria i intervju med Hammarby.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img