Najafi tvingas lämna återbud till landslaget: ”Högg till”

Mattin Najafi tvingas lämna återbud till Nordic Cup. Under lördagen tvingades han kliva av matchen mot AFC Eskilstuna – och nu kan han bli borta en tid.

LÄS MER: Borås AIK bröt serieledarens långa segersvit

AFC Eskilstuna tappade bollen och Borås AIK ställde blixtsnabbt om med tre spelare mot Divar Matte i gästernas mål. Men helt plötsligt var det bara två boråsare framme vid målet. Strax efter mittplan avbröt Mattin Najafi sin löpning och hoppade istället haltandes ut mot omklädningsrummet.

– I samband med femte målet så högg det till i framsida lår när jag sprang. Jag har haft ont där tidigare. I måndags testade jag att träna och kände av det, men jag ville testa att spela för att känna av om jag kan vara med i landslaget under Nordic Cup eller inte. Nu fick jag mitt svar, säger Najafi.

Han tillägger:

– Bättre att någon annan får chansen än att jag åker dit och är på semester.

Två mål hann det annars bli för Najafi i matchen mot serieledaren – och han njöt av den stunden han fick på planen.

– Det var skönt att vara tillbaka och jag kände lite press på mig. Det var skönt när vi kunde gå ifrån lite och det var kul att göra mål igen. Det känns som att vi får in lite nytt självförtroende i laget igen. Det var som att det var ett helt annat lag på planen jämfört med förra matchen.

LÄS OCKSÅ: ”Nu är vi gamla Borås AIK igen”

Nytt självförtroende in – hur långt kan det ta er?

– Vi satsar mot SM-guld. Vi har blivit tippade att komma tvåa av tränarna, och om vi inte siktar mot SM-guld finns det ingen anledning att hålla på.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img