Zekria inför derbyt: ”Djurgården är alltid jobbiga att möta”

Under söndagseftermiddagen väntar säsongens andra Stockholmsderby i Eriksdalshallen mellan Hammarby och Djurgården. Vårens möte slutade 4–4 – och den här gången vill serieledande Hammarby säkra alla tre poäng.
– Varje detalj räknas, säger Mosaddiq Zekria som ser fram emot mötet.

Hammarby kommer från en stark vinst i seriefinalen borta mot AFC Eskilstuna inför hela 1600 åskådare. Därmed innehar man också ett starkt självförtroende i gruppen inför söndagens hemmamatch mot största rivalen Djurgården.

Ett av målen i 5–3-segern senast stod Mosaddiq Zekria, ett av lagets nyförvärv inför säsongen, för.

– Det var riktigt skönt! Jag sade till mig själv innan att jag skulle göra mål och jag hade även lovat min dotter det. Jag gillar sådana matcher och gör inte jättemycket mål vanligtvis. Jag gillar mer att styra spelet i det stora hela, så målet var en fin liten bonus. Tre poäng var det som räknades, säger han i en intervju med Hammarbyfotboll.se.

Senast Hammarby och Djurgården möttes slutade det oavgjort efter att Djurgården fått in en sen kvittering. Sedan dess har mycket hänt, och Djurgården har dessutom fått in några nyförvärv.

– Djurgården är alltid jobbiga att möta. Vi underskattar aldrig våra motståndare utan kommer ta tag i taktpinnen och vara alerta från start. Gör vi det vi ska, tillsammans med publikens stöd i ryggen, vi kommer ta de där tre poängen vi går för.

Odds: Hammarby–Djurgården
1: 1.10 X: 10.00 2: 8.25
Spela på matchen här!
*Annons i samarbete med Coolbet*

Derbyt, som ser ut att bli helt fullsatt, startar 18.00 i Eriksdalshallen. Matchen sänds även på Eurosport.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img