ÖSK Futsal fortsätter att vinna – seger mot topplaget

Tidigare denna månad kom nyheten att Tekle Ghebrelul fick kliva åt sidan som huvudtränare för ÖSK Futsal. In hämtades damlandslagets förbundskapten Muffe Bajraktarevic som tillsammans med Tomas Ivhall skulle väcka det då krisande laget, och man kan säga att duon har fått en smakstart.

På tre matcher har ÖSK Futsal tagit full pott med en målskillnad på 16-3, och den senaste segern kom under onsdagskvällen mot topplaget AFC Eskilstuna som man besegrade med 5-2 hemma i Gamla Idrottshuset.

Det nyväckta hemmalaget skulle tidigt ta ledningen i matchen och man drog sedan ifrån och kunde gå till paus med 3-0. I den andra halvleken reducerar gästerna tidigt men lyckas inte komma ikapp utan ÖSK kan utöka sin ledning vid två tillfällen innan Abassi i AFC reducerar med matchens sista mål, detta med åtta minuter kvar av matchen.

I och med segern så parkerar ÖSK Futsal på plats åtta vilket innebär slutspel.

Svenska Futsalligan

Örebro SK Futsal-AFC Eskilstuna 5–2 (3–0)

Målen, ÖSK: Denis Gerzic, Henrik Lara Rodriguez, Hussein Fawaz, Simon Blomqvist, Adilson Peirera Barbosa

Målen, AFC: Ayoub Abassi, Oliver Mäntykorpi

Varning, AFC: Isam Abassi