”Sebic” laddad inför seriefinalen: ”Just nu har vi bara fokus på Hammarby-matchen”

0
Foto: Krister Melin

Trots en knackig start verkar Strängnäs hittat formen och är faktiskt första laget att passera 100 (!) mål i SFL. Futsalmagasinet frågade Strängnäs FC:s nyckelspelare Sebastian ”Sebic” Nygårds vad Strängnäs gjort för att hitta formen. 

– Vi har bara gnuggat på och tror på vår spelidé, så länge vi gör allt tillsammans så vet vi att det blir svårt att slå oss, säger Nygårds till Futsalmagasinet.

Efter 16 spelade omgångar hittar vi Strängnäs FC på andraplats i SFL och man har passat på att förstärka laget med Paul Chamoun och Slaven Novoselac inför slutspurten i SFL.

– Vi har fått in Paul och Slaven från Ektorp Futsal, det är två riktigt duktiga spelare och med värvningarna så visar vi lite vad vi vill.

Inför omgång 17 väntar ligaettan Hammarby som nu har sex poängs försprång, men ”Sebic” menar att Strängnäs Futsal går in för att minska avståndet i tabellen.

– Just nu har vi bara fokus på Hammarby-matchen. De leder med sex poäng och vi går självklart för att minska det avståndet på fredag.

Strängnäs gästar Hammarby i Eriksdalshallen under fredagskvällen. Matchen sänds på Eurosport klockan 18.15. Efter den här omgången är det landslagsuppehåll och sedan väntar ett spännande derby där tar man emot AFC Futsal hemma i Thomas Arena.