Månadens spelare: Flamur Tahiri

0
Flamur Tahiri. Foto: David Gerd

Månades spelare på Futsalmagasinet är i samarbete med Sparta Shin Guard.

Vi är nu framme i mars och det här därför blivit dags att tillsammans med Sparta Shin Guard utse vilken spelare som tar hem utmärkelsen ”Månadens spelare” för februari. Den här gången går priset till IFK Göteborg Futsals Flamur Tahiri.

– Vad kul. Det känns ju otroligt roligt och bra. Det betyder att man gjort något bra, och kanske främst nu under våren, säger Flamur Tahiri när Futsalmagasinet når honom.

Vad säger du om din säsong så här långt?

– Som jag nämnt tidigare så var det inte så mycket speltid i början, ofta satt man på bänken eller inte var uttagen. Sedan fick jag chansen hemma mot Strängnäs och då visade jag upp mig med två mål. Sedan har det fortsatt och jag har utvecklats enormt, och det är tack vare spelarna jag spelar med och ledarstaben. Där har jag väldigt mycket att tacka.

Det är Tahiris första säsong i SFL – men det lär inte bli den sista. Han har på kort tid blivit frälst av sporten.

– Jag har inte spelat futsal på den här nivån innan. På senare tid har futsalen växt enormt för mig. Jag gillar sporten mer och mer för varje dag som går.

IFK Göteborg Futsal är nu framme i slutspel, där man möter Borås AIK i kvartsfinal. Det första mötet slutade 3–3 och det är därmed helt öppet inför returen. Tahiri tror på avancemang och att man till slut kan lyckas nå den ädlaste valören.

– Jag tror att vi kan gå hela vägen om vi håller oss till vår plan och är fokuserade till 110 procent, avslutar han.

Stort grattis, Flamur Tahiri – månadens spelare i februari!


LÄS MER: Blåvitt in i slutspelet i storform