Tolga Ayrancis passning mot landslaget: ”Sveriges mest meriterade målvakt”

0

Hammarby är svenska mästare efter 2–1 mot IFK Göteborg i finalen. Stor hjälte blev målvakten Tolga Ayranci – som efter matchen bland annat fick svara på en fråga om landslaget.

LÄS OCKSÅ: Ayranci stor guldhjälte: ”Skönt att visa”

Tolga Ayranci blev stor matchvinnare för sitt Hammarby när guldet under söndagen säkrades. I den efterföljande segerintervjun på Eurosport fick målvakten frågan från expertkommentator Luciano Lorca om det är landslaget nästa som gäller.

– Jag tror att jag är Sveriges mest meriterade futsalmålvakt, jag har mest erfarenhet, jag har spelat i den här serien sen den startade, spelat futsal i tio år och aldrig fått chansen, sa Tolga Ayranci intervjun och fortsatte:

– Folk klagar på hur stor jag är, men jag tycker jag är matchavgörande idag. Mot en landslagsmålvakt som tappar in två bollar.

När Futsalmagasinet når matchhjälten utvecklar han:

– Jag har varit sugen på att ta mig dit sedan landslaget kom igång 2012. Jag tror inte att det kommer hända, men det sista som lämnar kroppen är hoppet. Jag har inte heller fått någon förklaring. En stor anledning är nog min storlek, men om jag kan vinna SM-guld åt ett lag som folk inte trodde på så känns det som att jag kan ha där att göra.

LÄS MER: Hammarby svenska mästare