Blåvitts guldtränare tar över Torslanda – ersätter Augustin

Futsalmagasinet har tidigare skrivit om att trotjänaren Fredrik Augustin lämnar posten som huvudtränare för Torslanda IK. Nu har Hisingenklubben presenterat en ersättare till Augustin.

Ersättaren till Augustin hämtas in från rivalen IFK Göteborg, men inte från herrlaget utan från damlaget. Vigan Berbatovci som den nya tränaren heter tog i vintras över tränarposten för IFK Göteborgs damer som han sedan lotsade till ett SM-guld. Nu väntar nya utmaningar.

”Det är roligt att ha med Vigan på den här resan med den nya futsalsatsningen vi gör i föreningen. Med Vigans passion och intresse för futsal samt föreningens nya spelidé ska det bli spännande att starta upp säsongen tillsammans”, skriver klubben på sin hemsida.

Den nytillträdde tränaren är nöjd med att vara en del av Torslanda:

– För att vara en så ung sport som futsal är, så är det en mycket proffsig futsalklubb. Man märker att många saker är på plats och att organisationen ligger före andra klubbar i SFL. Jag har träffat delar av organisationen och de som jobbar på kansliet. Jag kände direkt att jag har kommit till en varm och trevlig miljö, säger han till klubbens hemsida.

Torslanda har även presenterat ytterligare en futsalsatsning. Man har startat ett futsalutskott där man hämtat in Anders Magnusson. Magnusson kommer dessutom att figurera som hjälptränare i klubben.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img