SFL-klubbarna förstärker sina lag inför slutspurten

0

Det händer saker i Svenska Futsalligan vars grundserie har vänt och de samtliga tolv lagen har en intressant slutspurt att se fram emot i jakten på slutspelsplatser och säkrat kontrakt i SFL.

För många av lagen så har man valt att stärka upp sina trupper inför slutspurten med lån och övergångar. Några intressanta övergångar som har skett är att Ignatius Malki som inledde säsongen i division 1-laget Ektorp FK, har nu trätt på sig den svarta tröjan i Örebro FC där han i sin debut nätade mot Torslanda IK. Malki som har ett förflutet i Norrköping FK, spelade förra säsongen i Strängnäs FC.

Edin Filopovic som inför säsongen värvades till IFK Göteborg från Borås AIK, har nu återvänt till Borås där han även nätade i sin återkomst som var mot Örebro SK. Förre Borås-duon Jahid Jawid och Wahid Jawid återfinns i IFK Uddevalla.

AFC Eskilstuna har stärkt upp sitt suveräna lag med en profil. Josef Ibrahim som har ett förflutet i Örebro SK Futsal har valt att representera AFC där han återförenas med tränaren Tekle Ghebrelul som han hade i Örebro. Örebro SK har i sin tur har stärkt upp med förre Örebro FC-spelaren Michel Yanez Hernandez.

Hos SFL-nykomlingen Norrköping FK har ett flertal spelare nyligen presenterats där Patrick Ayala, senast i Strängnäs FC återvänder till Norrköping. Även landslagsmeriterade Almin Masic som har ett förflutet i Örebro SK kommer att dra på sig den blå tröjan.